Kom godt i gang

House of Pilates Kolding tilbyder primært Pilates Reformer-træning på små hold. Barre træning, Pilates Matwork samt Yoga/Mindfullness.

Alle er velkomne og kan få gavn af træningen uanset træningserfaring, alder og køn.

Reformeren er en af de oprindelige Pilates-maskiner, som Joseph Pilates udviklede for både at støtte og udfordre kunder i de oprindelige gulvøvelser (Matwork).

I dag er Reformeren populær over hele verden, fordi maskinens særlige konstruktion gør, at alle hurtigt får noget ud af træningen og mærker fremskridt.

Joseph Pilates sagde selv, at “ … efter 10 gange vil du mærke forskel, efter 20 gange vil du se forskel og efter 30 gange har du en helt ny krop”. I House of Pilates Kolding har vi fået feedback fra vores kunder om, at det endda går endnu hurtigere, og mange taler også varmt om den positive effekt, træningen har på sindet i kraft af åndedrættes vigtige rolle i Pilates-træningen.

Hos os køber man en startpakke. Her får du 1 x personlig træning med 100% fokus på dig og dine behov, og 5 x holdtræning, hvor vi aftaler, hvilke hold, som vil være bedst for dig. Alt dette sikrer at du får den bedste start på din træning.

Vi glæder os til at se dig til masser af god træning i House of Pilates Kolding!